Coaching

Ik wil als coach voor jou een ‘secure base’ zijn. Een secure base zorgt ten eerste voor steun en veiligheid, waardoor je je verhaal kunt doen, op adem kunt komen. Daarnaast moedig ik je aan bij het nemen van stappen en risico’s op jouw weg naar verandering. Ik spiegel en bespreek wat lastig maar nodig is om onder ogen te zien en aan te pakken. Een voedingsbodem voor ontwikkeling en het vormgeven van je leven!

Mijn begeleiding

Ik begeleid je richting meer zingeving, vrijheid, plezier of energie. Daarbij ondersteun ik je om inzicht te krijgen en nieuwe keuzes te maken in wat jij graag wil veranderen of onderzoeken.

Dat doe ik in gesprek, met rake vragen, spelvormen en oefeningen, om zo met jou je drijfveren, patronen, talenten etc. te ontrafelen. Ik moedig je aan te experimenteren met wat ontwikkeld mag worden. Ik gebruik oa systemische werkvormen (bv: hoe helpt of belemmert jouw achtergrond/familiesysteem of je -werkomgeving), oefeningen rond lichaamsbewustzijn, -houding en energie). Natuurlijk altijd in afstemming met jou en jouw vraag of doel!

(Communicatieve) vaardigheden

Ik help je vaardigheden ontwikkelen waardoor je je krachtiger voelt bij het geven van die belangrijke presentatie, het voeren van dat lastige gesprek en als je graag helder wil spreken bij betekenisvolle levensgebeurtenissen (afscheidsdiensten of -bijeenkomsten, bruiloften). Ik help je dan om de inhoud helder over te brengen, een goede dialoog te voeren en zoveel mogelijk in verbinding te blijven met de ander/je publiek. Om je verhaal zo te vertellen dat jouw woorden de kern of snaar raken die past bij de gelegenheid en bij je ‘publiek’. Daarbij bewaken we samen jouw authenticiteit, zodat jij jezelf daarin blijft herkennen.

Wil je meer weten? voel je welkom

Ik nodig je van harte uit om me te mailen om een telefonische kennismaking of een intakegesprek te plannen

Neem vrijblijvend contact op

of plan een afspraak in om kennis te maken

Neem contact op